TLF

6 grunner til at Elementor er et MUST for WordPress

Elementor er en sidebygger, og widgets er byggeklossene. Det betyr at du aldri trenger å berøre nettstedskoden hvis du vil legge til tekst og bilder på nettstedet ditt. I stedet kan du dra og slippe inn "widgets" som gjør det enkelt å legge til bilder, video og morsomme elementer på en side.

Så hvorfor velge WordPress og Elementor for din nye Webside? Du har kanskje hørt om dette blogging-verktøyet som de siste årene har tatt over hele verden. Mange nettsteder bruker WordPress, og det er en god grunn til at du bør vurdere å gjøre det samme.

Når du skal opprette en ny hjemmeside, vil du selvfølgelig ha den beste løsningen for din bedrift.

Det er mange spennende muligheter å velge mellom og det kan være vanskelig å finne ut hva som passer deg best.

Alt kan tilpasses. ABSELUTT ALT !

Det slutter aldri å forbløffe meg hvordan Elementor lar deg tilpasse selv de minste detaljene i hver widget, hver kolonne og hver seksjon/rad på en side.

Vil du endre polstringen på en seksjon? Du kan manuelt stille den til hva du vil … for hver enhet! Mer for skrivebordet? Sikker. Mindre for mobil? Greit. Vil du justere kolonnebreddene? Bare dra skillelinjen mellom kolonnene.

Men det er ikke bare elementene på en side! Husk at jeg sa at du har kontroll over ALT. Du kan til og med justere hvordan teksten ser ut. Vil du gjøre skriften fet, kursiv eller understreket? Pssssh. Elementor flytter disse grensene og lar deg til og med animere ordene dine. Trenger du litt drama? Endre bokstavavstand og linjehøyde. Det er til og med «blandingsmoduser» der du kan endre lysstyrken, lysheten og mørket til skriften din.

Det er en seriøs mengde kontroll. Det er Janet Jackson-nivå!

Relatert: Ikke glem å legge disse 5 viktige sidene på nettstedet ditt (pluss en morsom bonus-side.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Legg igjen en kommentar

Mest Populære artikler:

Facebook innlegg:

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Relaterte Artikler

Jet Product Gallery For Elementor

Ikke sikker på om Elementor er riktig sidebygger-plugin for nettstedet ditt? I denne Elementor-gjennomgangen viser vi deg hva dette verktøyet handler om, viser alle fordeler og ulemper, og hjelper deg med å bestemme om du vil bruke det eller ikke.

Her er alt du trenger å vite om Elementor sidebygger-plugin for WordPress.

6 grunner til at Elementor er et MUST for WordPress

Elementor er en sidebygger, og widgets er byggeklossene. Det betyr at du aldri trenger å berøre nettstedskoden hvis du vil legge til tekst og bilder på nettstedet ditt. I stedet kan du dra og slippe inn «widgets» som gjør det enkelt å legge til bilder, video og morsomme elementer på en side.

nb_NONorsk bokmål

Snakke sammen? Ring

HEI. Våre design kan kun kjøpes hvis du er kunde hos oss. Vennligst logg inn først.

IKKE KUNDE HOS OSS?

Da håper vi du sjekker ut våre smarte og brukervennlige nettsider eller nettbutikk løsninger i dag. Ring oss gjerne for en hyggelig prat :)